Een herenkapper voor elk soort snit

Heren

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen hebben graag een verzorgd kapsel. Vertrouw dan op een kapper met kennis van de laatste trends en kniptechnieken. Herenkapper Le Petit Artiste in Brugge, Knokke en Sint-Martens-Latem zorgt voor een kapsel dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Een kapsel met pit

Bij deze herenkapper in Brugge, Knokke en Sint-Martens-Latem kan je terecht voor veel verschillende coupes, zowel klassieke kapsels als een flitsende snit. In Le Petit Artiste wordt echt geluisterd naar jouw wensen. De kapper denkt met je mee zodat je compleet gelukkig kan zijn met het eindresultaat.

Alle haartypes zijn welkom

Le Petit Artiste is een kapperszaak waar deskundigheid, enthousiasme en gezelligheid het belangrijkst zijn. Ook voor onze mannelijke klanten werkt ons team alleen met de kwalitatieve lijn voor mannen van REDKEN. Die zijn heel doeltreffend voor alle haartypes en verstevigen het haar. Tevens zijn deze producten vegen en cruelty-free.

Een volle haardos of haaruitval? Het maakt niet uit welke haartype je hebt, in Brugge, Knokke en Sint-Martens-Latem is een herenkapper die een stijlvolle oplossing vindt voor elk soort kapsel.