De dameskapper waar klant koningin is

Elke vrouw wil er graag goed uitzien. Dan heb je ook een verzorgd kapsel nodig. De dameskappers in Brugge, Knokke en Sint-Martens-Latem van Le Petit Artiste kan je daarmee helpen. In dit nieuwe kapsalon is klant koningin. Deze dameskapper denkt met je mee en geeft creatief advies.

Je wil een andere haarkleur? Een nieuwe look of een geraffineerd feestkapsel? Alles kan bij dameskapper Le Petit Artiste. En met de topproducten van REDKEN, die je ook in het salon kan kopen, haalt het team het mooiste in je naar boven.

Breng kleur in je kapsel

Dankzij vakmanschap in kleurtechnieken - van balayage tot mĂȘches - is ons team geknipt om je de juiste haarkleur te geven. Wij houden rekening met je haartype, je teint, je persoonlijkheid, je stijl en je wensen. Het resultaat is een stralende en levendige haarkleur die perfect bij je stijl en gezicht past.

Creatief en stijlvol

Klaar voor een nieuwe look? Laat je haar wassen, knippen en brushen bij de dameskappers van Le Petit Artiste. En wandel stralend weer naar buiten met een schitterend kapsel waar voorbijgangers voor omkijken.

Wil je een feestelijke snit, langer haar of vollere lokken? Dan kan ons team je haar transformeren met een verlenging, meer volume of een prachtig opsteekkapsel. Complimenten verzekerd.

Dames